Bildet mitt
Mo i Rana, Nordland, Norway
Slektsforskning er en fascinerende hobby, og det å finne ut mer om slekta Bolin/Bohlin, er noe som jeg sysler med. Genealogy is a fascinating hobby, and finding out more about the family Bolin / Bohlin, is something that I find amusing.

tirsdag, august 10, 2010

Sommeren 2010 Del 1

I år hadde vi ferie i uke 29-30-31. turen gikk sammen med Terjes bror og hans familie. de hadde kjøpt seg vogn og skulle ut på sin første langtur. Noen småturer hadde de hatt, men da kun helgeturer. første stopp ble Storuman. Vi starta ikke før klokken 16 på lørdag, så det var greit å ikke skulle kjøre så langt! Dagen etter bar det avsted til Umeå. der var vi i 5 døgn. Desverre har vi lite greit å si om First camp umeå. Campingen fremstår ikke slik hverken skrytesider eller kataloger fremstiller den. Skjønner heller ikke alle de som bare elsker denne campingen!! Nedslitt, sjaskete, forsøplet er stikkordene mine. dårlig butikk, dårlig restaurant og dårlig service! Skam dere!!

Eneste lyspunkt var MINI-GOLFEN!! Hanna koste seg flere kvelder der!!

Vi koste oss mest ved vognene…

Fredag morgen startet vi til Norrfällsviken, en camping med fire stjerner, litt sør om Örnsköldsvik. det var ca 4 mil inn i bondelandet mot Höga kusten. stor camping med plass til 300 vogner, i en furuskog. Veldig OK camp når været er godt. Lunt inne i skogen. Hver morgen var det salg av ferskt brød fra brødvogn! Arti. God butikk som hadde det vi trengte av mat. Campingen hadde et lite basseng, men vannet var brrrrr kaldt!!!  der var vi to netter. Bestemte oss raskt at vi skulle dra nordover, da været ble kaldt og grått. 12 grader er ikke moro inne i en furuskog. Intet at ta seg til! Tenkte vi skulle leie badestamp, men de skulle ha 1000 kr for den! syns det var litt dyr moro….

 

Turen gikk deretter til Vännäs, en liten camping 3 mil vest om Umeå på E12. der ble vi i to dager! gratis oppvarmet basseng med sklie, og på natta fikk enkelte gratis basseng foran vogna!

Vi ble ovverasket av et formidabelt regnvær med torden den ene natta. Heldigvis tørket det opp….. med litt lensehjelp… det gikk ei stund helt opp til felgen på vogna!!

Onsdag rullet vi hjem. Da hadde vi vært 12 dager på veien, og Hanna Sofie var lei… da var det tid for hyttekos!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Good brief and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.

Camilla Elstad sa...

Hei!
Kom innom denne bloggen via din andre blogg da jeg søkte etter vinkartongveske :)
Er det mulig å få oppskriften på den du laget, den var skikkelig gul og kul!!! ;)
Ha en fin dag!