Bildet mitt
Mo i Rana, Nordland, Norway
Slektsforskning er en fascinerende hobby, og det å finne ut mer om slekta Bolin/Bohlin, er noe som jeg sysler med. Genealogy is a fascinating hobby, and finding out more about the family Bolin / Bohlin, is something that I find amusing.

søndag, november 21, 2010

Julebord på Babettes- styr unna!

Vi var en gjeng glade voksne mennesker som hadde bestilt julebord på Babettes. Vi ankom ca 10 min før avtalt tid til vanlige langbord. vi stusset litt over at de var udekket... vi ble sittende lenge uten at noe skjedde.Tilslutt var det en som reiste seg og lurte på om de ikke kunne ta opp bestilling på drikkevarer... flere lurte på om en aperitif kunne være noe, men ble anbefalt å ta et glass rødvin... Så kom de med noen flasker med vann, og deretter satte de ølglass på bordene som vi skulle drikke vann i.... skepsisen begynte langsomt å melde seg.. Juelmaten sto klar i gangen og duftet forsåvidt godt! Spente satte vi igang. Bestikk og servietter lå ved siden av tallerkenene.

Dommen var knusende: Ribbe, smakte noe ukjent og var veeeldig tørr...
Pinnekjøtt, godt på smak, men var kokt.
Tilbehøret, kålrabistappen var sannsynligvis posepure....
Lutefisk, ok smak, men hadde stått for lenge i varmluftsovnen slik at den var noe tørr.
Dessert, riskrem servert på tefat med rødsaus og karamellsaus?? merkelig

Underveis måtte vi hele tiden be om drikkevarer, og det hele ble en trist opplevelse! Babettes, skjerp dere!! Denne kvelden kunne dere ha solgt 3 ganger så mye som dere gjorde!
Etterpå var det konsert med FUN STAR veldig bra band! men deretter var det rett utfor igjen! Da bar det avgårde til byens "storstue" og deres bar, BIG BEN. Den klokka har nok sluttet å slå!!
Snakk om nedslitt søppelplass!! musikk på høyttalerne på et slikt nivå at det gjorde vondt i ørene!! Enden på visa var at mannen og jeg dro hjem og delte en øl, snakket og skvaldret slik vi ville!! Hjemme er definitivt best!!

Ingen kommentarer: